NieuwsNieuwe toetsingscriteria voor 2019

De nieuwe toetsingscriteria voor 2019 zijn bekend.

Hieronder kunt u er alles over lezen in de nieuwsflits van de Nederlandse Voedselbanken.

 

Nieuwsflits Nederlandse Voedselbanken

Folder Voedselbank

Lees in de folder wat de voedselbank doet voor mensen met financiële problemen. Wilt u helpen? Print dan het machtigingsformulier, vul het in en stuur het gratis naar Antwoordnummer 6519, 6940 ZX Didam.

 

Klik op de afbeeldingen voor een grotere versie

 

 

Clubkascampagne Rabobank succesvol

De Clubkascampagne van Rabobank Graafschap heeft de voedselbank € 562,65 opgeleverd. De leden van de Rabobank konden hun stem uitbrengen op verschillende doelen, waaronder Voedselbank Montferland. Daardoor dit mooie resultaat.

Privacyreglement

Voedselbank Montferland heeft een privacyreglement opgesteld naar aanleiding van het van kracht worden van de AVG. Dit om de toegepaste bescherming van persoonsgegevens duidelijk aan te geven. Meer hierover leest u in het reglement zelf.

Supermarktactie 's-Heerenberg

In samenwerking met de supermarkten in 's-Heerenberg voert de voedselbank voert de voedselbank op vrijdag 30 maart 2018 actie in 's-Heerenberg. Een donatie voor onze medemens die een steuntje nodig heeft. Lees meer....

19 - 25 maart AH-actie Didam

In samenwerking met supermartk Albert Hein in Didam voert de voedselbank van 19 tot en met 25 maart 2018 actie in Didam. Een nieuwe manier van inzamelen voor onze medemens die een steuntje nodig heeft. Lees meer....

Pluim voor school Braamt

Op vrijdag 22 december 2017 werd in alle kerkportalen voedsel ingezameld voor de voedselbank. Op de foto de hoeveelheid voedsel bijeengebracht door de leerlingen van de basisschool in Braamt met inspanning van oudervereniging, leerkrachten, ouders, verzorgers en grootouders voor Voedselbank Montferland. Een vrijwilliger van de voedselbank werd hier heel enthousiast van.

Verrruiming criteria

Met ingang van 1 januari 2018 zijn de toelatingscriteria voor de voedselbank verruimd. Het persbericht geeft hierover meer informatie.

Activiteiten15
dec
Supermarktactie Didam