Voedsel aanbieden aan de voedselbank

De Voedselbank Montferland heeft om te voldoen aan haar doelstellingen voedsel nodig. Dit betreft overtollig, maar wel voor consumptie geschikt voedsel. Dit voedsel wordt verkregen door inzameling en wordt niet gekocht. Door de Voedings en Waren Autoriteit (VWA) is een protocol opgesteld voor voedselbanken rond houdbaarheidstermijnen, koeling en dergelijke, waaraan de Voedselbank Montferland zich houdt. Lees hiervoor de richtlijn en aanvulling.

Voedselbank Montferland staat open voor elk voedsel, veel of weinig. Bent u woonachtig of gevestigd in de gemeente Montferland en hebt u wat aan te bieden, neem dan contact op via het algemene nummer van de voedselbank 06-55 13 35 23. (b.g.g. 06-49394026)

Voor zover het ingezamelde voedsel nog niet toereikend is om voldoende voedselpakketten samen te stellen, kan het aangevuld worden met voedsel van landelijke leveranciers via de Voedselbank Regio Arnhem.

Bent u woonachtig of gevestigd buiten de gemeente Montferland, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de lokale of regionale voedselbank bij u in de buurt. Een overzicht daarvan vindt u op www.voedselbankennederland.nl.

De voedselbank neemt alleen voedsel aan.
Kleding kan naar de Stichting Kledingbank Montferland
(www.kledingbankmontferland.nl).